Ervaringsverhaal

 

Elly heeft echt wonderen verricht in de zindelijkheidstraining van ons zoontje.

We hebben 1.5 jaar geworsteld met het zindelijk maken van ons eigenwijze mannetje. Gedurende die tijd hebben we echt alles geprobeerd, maar niets sloeg aan. Dit zorgde voor veel spanning in huis. Aangezien de schooldatum dichterbij kwam hadden we bij het consultatiebureau hulp ingeroepen waarna we naar Elly werden doorverwezen.

Na 2 gesprekken met haar (zonder ons zoontje) legde ze direct de vinger op de juiste plek; Wat wij als ouders moesten veranderen in ons eigen gedrag om ons zoontje te helpen. Met haar pragmatische aanpak en oplossingen zagen we binnen een week vooruitgang en na 5 weken was hij volledig zindelijk. Dit gaf hem en ons zo’n ontzettende boost dat we ook een grotere rust en zelfstandigheid

Daarbij komt nog dat hij nooit heeft meegekregen dat Elly op de achtergrond hielp, want Elly heeft ons begeleid via E-coaching. We spraken elkaar wekelijks telefonisch over de voortgang en wat we verder als ouders konden verbeteren, om ons zoontje verder te helpen.

Met onze ervaring willen we andere ouders die hetzelfde meemaken aanmoedigen niet zelf te blijven worstelen, maar om hulp te vragen. Het coachingstraject van Elly heeft ervoor gezorgd dat we nu een zindelijke, trotse en zelfverzekerde kleuter thuis hebben.

Lieve Elly, heel erg bedankt voor al je goede zorgen!