Coronatijd

Binnen praktijk Cirkel zijn ouders en kinderen weer welkom.We streven er naar om 1.5 meter afstand te houden en geven elkaar geen hand. Zo fijn om elkaar weer te mogen zien en spreken.

Vakbekwaamheid > HKZ norm > zzp ers in zorg en welzijn <

Binnen Cirkel is het certificaat van Vakbekwaamheid behaald. Het certificaat heeft betrekking op zorg-en dienstverlening als: Jeugd-gezinsprofessional uitgevoerd door Elly Boer Elshof. De gegevens zijn in het register van NEN verwerkt. NEN is het normalisatie-instituut in Nederland en vertaalt internationale normen naar de Nederlandse situatie en ontwikkelt specifieke normen, die voor de Nederlandse situatie gelden.

Met het HKZ-keurmerk kan praktijk Cirkel laten zien dat wij serieus werk maken van kwaliteit van zorg en dat we voldoen aan de eisen die daaraan gesteld worden door klanten, professionals en relevante stakeholders.

Het doel is de kwaliteit van de zorgverlening te verbeteren (met als gevolg tevreden klanten) én ook de interne organisatie. De eigen processen van de onze organisatie zijn hierbij het uitgangspunt.

Leave a Comment