Tarieven

Een online kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

Een intakegesprek duurt 60 minuten en kost € 80,00.

Het uurtarief is inclusief de tijd die nodig is voor voorbereiding en de verwerking van de informatie achteraf. Na afloop ontvangt u een verslag van dit gesprek. U ontvangt een factuur per mail.

Wanneer een afspraak niet door kan gaan dient u deze uiterlijk 24 uur van tevoren te annuleren. Afspraken die niet tijdig worden geannuleerd, moet ik helaas in rekening brengen i.v.m. de gereserveerde tijd.

 Tijdens het intakegesprek is het wenselijk dat beide ouders aanwezig zijn.

De gesprekken vinden online plaats. U ontvangt een MSteams link van mij per email. Indien wenselijk kunt u ook een afspraak maken in de praktijk.

Een vervolggesprek kost 80 euro.

Traject Tarieven

Een traject bestaat uit meerdere sessies:  kennismakingsgesprek, intakegesprek voor ouders, 5 gesprekken (live of online), verslagen, oefeningen en informatie op maat, plus een eindgesprek. (7 gesprekken in totaal)

De kosten van dit traject zijn 500 euro. Soms is een verlenging nodig. Een verlenging kost 80 euro per gesprek.

Vergoedingen worden gedaan vanuit aanvullende pakketten door de ziektekostenverzekeraar.

De gesprekken zijn voor ouders. Als een kind mee wil doen, kan dit altijd in overleg. Het is soms fijn voor een kind om te horen hoe trots u bent.

Vergoeding

Een sessie of consult kind-ouderbegeleiding wordt door een aantal verzekeraars gedeeltelijk vergoed als u aanvullend verzekerd bent onder de noemer psychosociale hulpverlening/alternatieve hulpverlening.

Praktijk Cirkel wordt aangemerkt als “psychosociale zorgverlener” binnen aanvullende verzekeringspakketten van ziektekostenverzekeraars.

U betaalt de zorg zelf contant of per factuur en declareert de factuur bij uw eigen ziektekostenverzekeraar. Via deze link kunt u zien welke vergoeding u kunt krijgen.