Wat komt u als ouders tegen in het opvoeden?

Onmacht, spanningen en disbalans?

Ieder mens is uniek met individuele kwaliteiten, sterke en minder sterke kanten. Soms loopt het even niet zo lekker,oude zekerheden veranderen en doelen zijn niet meer duidelijk. Dat is het signaal dat aangeeft dat er iets moet veranderen.

Waaruit bestaat onze hulp/begeleiding?

Via persoonlijke begeleiding en exclusieve aandacht ontvangt u als ouder(s) pedagogische ondersteuning en begeleiding.Samen onderzoeken we uw kwaliteiten en uw beleving en dat van uw kind. We zoeken de oplossing om de positieve verandering in te zetten die u in het gezin nodig heeft.

De trajecten zijn kortdurend en oplossingsgericht. Dat wil zeggen dat we de aandacht richten op de oplossing en niet alleen op het probleem. We streven er naar om u te coachen op dat wat nu speelt, daar waar u het meest last van heeft.  Ieder  sessie opnieuw willen wedat u met een goed gevoel naar huis gaat.

Inzichten

De oplossing kan tot stand komen door  pedagogisch adviezen,uitleg over ontwikkelingsfase en ontwikkelingstaken van een kind,oefeningen, een training (in kleine haalbare stapjes)zodat u de controle weer terug krijgt en kunt genieten van de harmonie in het gezin.

Wilt u ook balans in uw gezin, stoeit u met een probleem binnen uw gezin,

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek via contact.