Gezinsbalans in de media

Gezinsbalans in de media

Als gezinstherapeut, counsellor en 'poepjuf' help ik ouders bij het positief opvoeden van hun kind, zodat ze weer grip en vertrouwen krijgen op een liefdevolle manier. Hieronder een aantal interviews met mij.

Interview Elly Boer De Limburger

De Limburger

‘Poepjuf’ Elly Boer: we ontnemen kinderen de autonomie door te eisen dat ze met vier jaar zindelijk zijn. Elly helpt ouders en kinderen die kampen met zindelijkheidsproblemen, overgewicht, hooggevoeligheid. "Ik zie de stress bij ouders toenemen. Ze hebben het gevoel dat ze falen en schamen zich".
Lees meer

NOS & NPO1

Netwerkaanpak in Limburg voor kinderen met overgewicht Verschillende samenwerkingspartners verenigen zich om het risico op chronische ziekten bij jongeren met overgewicht te reduceren. Deze netwerkaanpak zal in Limburg de komende jaren verder uitgerold worden onder de naam Your COACH Next Door.
Lees meer

Wil je kijken of ik bij je pas?

Boek een gratis consult met mij van 30 minuten, zodat we samen kunnen kijken of we bij elkaar passen. Ik kijk ernaar uit je te spreken!
Ik help ouders als het opvoeden niet vanzelf gaat, zodat ze weer vertrouwen, rust en plezier beleven en het gezin weer in balans komt.
  • Kloosterweg 7, 6241 GA Bunde
  • 06 48 04 39 28
  • KvK: 55105149
  • BTW ID: NL 001529719 B06
Aanmelden voor mijn nieuwsbrief?
Meld je aan voor mijn nieuwsbrief boordevol inspiratie en opvoedtips voor positief opvoeden en balans vinden in je gezin.
© 2022 Praktijk Cirkel Gezinsbalans
Webdesign & Development by Magic Bytes

Gratis consult

Boek een gratis consult met mij van 30 minuten.

Pakket 2

Invalid shortcode

Pakket 1

Invalid shortcode

Book eenmalig consult

Invalid shortcode

Boek een gratis consult (30min)

De praktijk is momenteel gesloten en gaat 15 mei 2024 weer open.
Invalid shortcode